KARRIÄR

Vi är en arbetsplats av farmaceuter, för farmaceuter. Vi har tillbringat mycket tid tillsammans med farmaceuter och därför tror vi oss veta hur farmaceuter vill ha sin drömarbetsplats och hur de önskar att deras karriär ska utvecklas.

Hur är det att jobba med oss?

Som konsult på Apotekskonsulterna får du uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Det gör inte bara ditt jobb mer intressant och spännande men gör dig också många erfarenheter rikare. Du kommer med din bakgrund, personlighet och erfarenhet vara med och definiera Apotekskonsulterna som företag.

Vi tror på ett medvetet och tydligt ledarskap med närvarande ledare som har din utveckling som medarbetare som högsta prioritet. Vi anpassar uppdrag och särskilda utbildningar för att du ska kunna växa tillsammans med oss. Samtidigt förväntas du som medarbetare hos oss vara med och utveckla andra. Vi har en stark övertygelse om att människor utvecklas när de är med och utvecklar andra.

 Vi tror att du kommer trivas väl med Apotekskonsulterna om du vill:
– Arbeta med talangfulla och intressanta människor med en bred mångfald i bakgrund.
– Ha en stark gemenskap med kollegor och en god sammanhållning i teamet, där man uppskattar att arbeta tillsammans.
– Lära dig mer, utvecklas och att se kundmöten som ett klassrum med nya lärdomar varje dag.
– Ha meningsfulla arbetsuppgifter där den farmaceutiska kompetensen gör skillnad i patienters liv.
– Få möjlighet att coachas och coacha andra för att tillsammans växa och skapa resultat i andra medmänniskors hälsa.

Lediga tjänster

Ansök

Du är välkommen med din ansökan till oss redan idag! Vi erbjuder både en snabbversion av ansökan till dig som inte har ett uppdaterat CV eller surfar via telefonen samt en mer formell version för dig som har ett CV och personligt brev redo. 

SPONTANANSÖKANSÖK LEDIGA TJÄNSTER
Vill du veta mer?
KONTAKTA OSS