VÅRA TJÄNSTER

Oavsett om ni behöver hjälp med farmaceutbemanning på ert lokala apotek, är vårdgivare som vill erbjuda läkemedelsutbildningar för era medarbetare eller om ni behöver en ledare som sömlöst kan träda in i en vakant roll så finns vi här för er!

Bemanning

Apotekskonsulterna är specialiserade på apotek och apoteksdrift. Vår samlade erfarenhet och kompetens inom branschen gör att vi kan tillhandahålla rätt person på rätt plats över hela Sverige. Vi kan verka på olika organisatoriska nivåer och med flertalet roller. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vi anpassar oss efter uppdragets art och vilka önskemål våra kunder har.

Utbildning

Apotekskonsulterna erbjuder läkemedelsrelaterade utbildningar på alla nivåer  för yrkesverksamma inom vård samt inom läkemedelsområdet. Våra konsulter har en lång erfarenhet inom pedagogik på universitetsnivå och vi anpassar våra utbildningar utifrån dina och ditt företags behov. 

Farmaci

Vårdenheter som hanterar läkemedel bör minst en gång per år kvalitetsgranskas. Apotekskonsulterna erbjuder en sådan kvalitetskontroll som skräddarsys efter era behov och de regelverk som råder. 

Vi erbjuder läkemedelsgenomgångar enligt Socialstyrelsens riktlinjer till vårdgivare inom både privat och offentlig vård. 

Ledarskap

Vi arbetar med interima chefs- och ledaruppdrag, allt efter våra kunders önskemål. Vi erbjuder professionella och operativa ledare med lång erfarenhet för kortare och längre uppdrag. 

Hur kan vi stå till tjänst?

Fyll i kontaktschemat nedan om vad vi kan hjälpa er med så återkommer vi så fort som möjligt!